Černý krasavec = Black Beauty - Olšovská, Dana (Dvojjazyčná kniha pro začátečníky, 2020)
Kniha vypráví o osudu krásného černého hřebce a provází nás celým jeho životem. Příběh je převyprávěn zjednodušenou angličtinou. Na každé stránce naleznete český zrcadlový překlad. V úvodu knihy se seznámíte s nejdůležitějšími termíny, zjistíte tak více o postroji koně nebo jeho vzhledu. Audionahrávka ve formátu MP3, na které příběh vypráví rodilý mluvčí, je zdarma ke stažení na webu. Nakladatelská anotace. Kráceno.