Příběh Casanovy = Storia di Casanova - De Tommaso, Valeria, 1976- (Dvojjazyčná kniha pro začátečníky, 2020)
Krátké příběhy ze života proslulého svůdníka, dobrodruha a spisovatele, vyprávěné jazykem přístupným pro začátečníky, v zrcadlové italsko-české formě a s odkazem na MP3 nahrávku italského textu. Čtrnáct stručných epizod z rušného života Giacoma Casanovy, vyprávěných zjednodušeným jazykem, srozumitelným pro začátečníky ve studiu italštiny. Doprovázeno souběžným českým překladem, stručným cvičením s klíčem a odkazem na MP3 nahrávku italského textu v podání rodilého mluvčího.