Volám sa Anna - Barber, Lizzy (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2020)
Dve mladé ženy zúfalo túžia spoznať pravdu. Ako ďaleko musia zájsť, aby mohli nechať minulosť minulosťou? Annu učili, že cnostný život je cesta k Bohu. Na svoje osemnáste narodeniny sa však vzbúri proti maminým pravidlám a navštívi najväčší floridský zábavný park. Nikdy nemala dovolené tam ísť, tak prečo, keď tam príde, sa jej všetko zdá známe? Súvisí to so záhadným listom, ktorý dostane v ten istý deň? Rosie vyrastala v tieni nezvestnej sestry, ktorú si ledva pamätá, jej rodina je zničená bezvýsledným pátraním po stratenom dieťati. Teraz, na pätnáste výročie sestrinho zmiznutia, sa naplno rozpúta mediálny cirkus a Rosie sa rozhodne odhaliť pravdu. Nájde odpoveď, prv než sa jej rodina rozpadne?