Deväť brestov - Bryndza, Robert (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2020)
(Deväť brestov, anotácia) Robert Bryndza je pripravený dobyť svet ďalším bestsellerom. Na scénu prichádza vyšetrovateľka Kate Marshallová, ktorá zažila kruté poníženie a teraz musí bojovať nielen o svoju povesť, ale aj o holý život... Kate Marshallová bola vychádzajúcou hviezdou londýnskej metropolitnej polície. Mladej ambicióznej vyšetrovateľke sa podarilo chytiť obávaného sériového vraha známeho pod prezývkou Kanibal z Deviatich brestov. Jej úspech sa však čoskoro zmenil na nočnú moru a Kate zakúsila traumu, zradu aj verejnú potupu. Jej nádejná kariéra sa napokon skončila nevídaným škandálom. Od týchto nešťastných udalostí uplynulo pätnásť rokov. Kate prednáša na univerzite a vedie pokojný život na anglickom pobreží, keď do jej života opäť vtrhne zločin. Na scéne sa objavil imitátor Kanibala z Deviatich brestov, ktorý chce zavŕšiť jeho krvavé dielo...