Jóga pro děti s hravou angličtinou : vesmírné dobrodružství - Dědková, Tereza, 1991- (Fragment, 2019)
Příručka na téma vesmírného dobrodružství, při kterém si děti procvičí jógu a naučí se i pár anglických slovíček. Na cestu do vesmíru se mohou s dětmi vydat i dospělí. Průvodcem jim budou zvířátka, která ukáží, jak si opatřit raketu anebo létající koberec, když dojde v raketě benzín a spoustu dalších činností, při nichž si protáhnou tělo. Pomocí názorných obrázků, jednoduchých básniček v češtině i angličtině se nejen naučí cvičit základní prvky jógy včetně pozdravu slunci, ale navíc tato cvičení u dětí budou probouzet kreativitu, fantazii a radost z pohybu.