Svět démonů - Green, Sally, 1961- (CooBoo, 2020)
Pokračování dobrodružné fantasy série. Skupinka hrdinů z rozmanitých národů prchá přes nebezpečnou pláň s poselstvím, že zlý král se nezastaví před ničím, aby získal dým démonů, dávající nadpřirozenou sílu. Město Rossarb padlo do rukou nepřítele. Hrdinové prchají přes Severní planinu s brigantskými vojáky v patách. Tash se srdcem zlomeným ztrátou přítele. Edyon se srdcem na dlani a vyznáním lásky na jazyku. March s obavami, že bude prozrazen jeho pravý původ, a s myšlenkami na zradu. Princezna Catherine hledající ve svém nitru vůli vydržet namáhavý pochod, vést ostatní k cíli - a přiznat si touhu po dotyku Ambrose, zatímco její snoubenec, princ Zayne, vykupuje jejich útěk svým zajetím nebo smrtí. A pod sněhem v rudém světle zalité říši démoni spřádají vlastní plány.