Cvičebnice španělské gramatiky : 8000 příkladů s řešením na vedlejší straně - Macíková, Olga (Edika, 2020)
Publikace je určena studentům španělštiny, kteří si chtějí procvičit teoretické znalosti jazyka. Cvičebnice je rozdělena podle slovních druhů, nejvíc prostoru je věnováno slovesům. Cvičení se zaměřují na drilování určitého jevu.