Rozhovory přes rozbouřené doby - Dobrovský, Luboš, 1932-2020 (Prostor, 2019)
Rozhovory s významnými osobnosti našeho veřejného života. Rozpravy se zabývají moderní českou historií, významnými osobnostmi naší polistopadové politiky, českým politickým vývojem za posledních třicet let nebo aktuálními sociálními i mezinárodněpolitickými problémy.