Pláž v noci - Ferrante, Elena, 1943- (Prostor, 2019)
Panenka Celina vypráví téměř hororový příběh, který prožila poté, co ji na pláži zapomněla pětiletá holčička Mati. Děvčátko Mati dostane od tatínka černobílé kotě Minù a je jím tak zaujatá, že na pláži zapomene svou panenku Celinu. Pro Celinu začíná děsivé dobrodružství, nekonečná noc na pláži, kdy je vydána na milost plavčíku Kruťasovi a jeho příteli, Velkému Hráběti. Fantastické a děsivé dobrodružství nakonec skončí s příchodem nového dne a Celina se šťastně dostává k holčičce, plačící nad její ztrátou.