Deník malého Minecrafťáka : komiks. - Piratesourcil, 1985- (Computer Press, 2020)
Nová humorná dobrodružství Minuse, obyčejného dvanáctiletého kluka z vesnice Minecraftu, který se touží stát bojovníkem. Tentokrát v komiksové podobě. Minus tajně opouští vesnici a vydává se na lov mobů, aby ostatním dokázal, že je skutečný bojovník. Cestou narazí na zombíka Chropta, který se naopak chce stát obyčejným vesničanem. Ti dva se rychle spřátelí.