Originální věnce a přírodní dekorace : nadčasové, stylové, nevšední i elegantní : dílna nápadů - Dvořáková, Lucie, 1977- (CPress, 2012)
K výrobě zajímavých dekorací stačí např. větvičky, kůra stromů, plody, obaly od vajíček, víčka od lahví, korkové zátky, plastové lahve, telefonní seznam, pytle od brambor a mnohé další. V knize je uvedeno 22 návodů ke zhotovení věnců a 18 k dekorací z přírodních materiálů. Není však potřeba držet se přesných návodů, jsou vhodné jako inspirace k vytvoření vlastních originálních výtvorů.