30 dárků od srdce - Grimmichová, Alena Isabella, 1964- (Výtvarné techniky (CPress), 2016)
Kniha je tematicky rozdělena do pěti kategorií - svatý Valentýn, dárky, svátek matek, dekorace a vánoce. Na výrobu dárků jsou potřeba různé materiály, např. samotvrdnoucí hmota, polystyrenové předměty, vykrajovátka, krajky, korálky, květiny a spousta dalších. U každého dárku najdeme seznam potřebných věcí a postup, který je doplněný fotografiemi.