Když andělům chybí křídla - Hosnedlová, Hanka (E-knihy jedou, 2020)
Navzdory názvu knihy jsou ve všech patnácti povídkách v ní obsažených hlavními postavami lidé z masa a kostí, lidé, které běžně denně potkáváme na ulici… Každý z jejich delších či kratších příběhů je něčím poznamenán - dobou, pokřivenou dopady minulosti, nepřízní osudu, osobními životními problémy, které nedokázali včas a správně řešit. Nit vyprávění nepostrádá napětí, ani nečekané či dokonce překvapivé vyvrcholení a pro čtenáře mnohdy i připomínku něčeho důvěrně blízkého...