Vraždy naruby - Kocian, Jiljí (E-knihy jedou, 2020)
Hranice, oddělující zákon a právo od nepravostí a zločinu, bývá bohužel často tu krkolomně křivolaká, onde značně nevýrazná až mizející a o peníze jde téměř vždy až na prvním místě.Soubor osmi detektivních povídek.