Nezastavitelný růst : jak dosahovat velkých věcí pomocí drobných změn - Markel, Jan, 1982- (Pointa, 2020)
Rozvojová kniha o osobním růstu, která radí, jak se pomocí drobných změn dobrat velkých věcí rychlejším a efektivnějším způsobem než doposud.