Mágové z Agarveny. - Prášková, Markéta, 1981- (Fragment, 2020)
Nová dobrodružství z čarovné země Agarveny odehrávající se za vlády královny Deili. Agarvenská královna Deili se má brzy provdat za syna gruzarského krále. Na svou zásnubní cestu přizve svého přítele čaroděje Kenrika, aby se vypořádal s tamní skupinou nebezpečných čarodějů z pevnosti Staxon. Nemoc však Kenrikovi nedovolí odjet, a tak se vydává do Gruzaru později.