Moderní česká cukrařina - Maršálek, Josef, 1982- (XYZ, 2020)
Josef Maršálek sepsal 47 skvělých receptů - nechte se vést jeho radami a inspirujte se triky, které v praxi používá. Jak rafinovaně vylepšit laskonky, žloutkové řezy či větrníčky? Do kterého zákusku přidat špetku pepře nebo chilli? Recepty prestižními cenami ověnčeného cukráře, který pekl i pro britskou královnu. Nakladatelská anotace. Kráceno.