Tajemná místa Čech - Česal, Aleš, 1976- (XYZ, 2020)
Autoři v knize ukazují tajemná místa Česka i jejich památky a s tím spjatou historii, a v tomto ohledu symbolicky zprostředkovávají odkaz dávné činnosti druidů, mágů, templářů či svobodných zednářů. Nezapomínají ani na mnohé historické osobnosti.