Elena. - Neuhaus, Nele, 1967- (CPress, 2020)
Další volné pokračování dívčího románu o Eleně a jejím životě na Kosím dvoře, tentokrát čeká Elenu cesta do Ameriky. Elena je radostí celá bez sebe, když dostane dopis z USA. Brenda Murrayová, nynější majitelka koně Quintana, kterého Elena vycvičila, ji i s její nejlepší kamarádkou Melike zve na prázdniny na Dubovou farmu v Massachusetts! Elena si koňský ráj na Dubové farmě na první pohled zamiluje. Když se však těžce zraní vzácný kůň a znenadání zmizí dcera majitelky farmy, začíná Elena pomalu odkrývat děsivé tajemství... Nakladatelská anotace.