Obrazy z Nového zákona - Fučíková, Renáta, 1964- (Albatros, 2016)
Bohatě ilustrovaná autorská kniha provází čtenáře světem Nového zákona od předpovědi narození Jana Křtitele a narození Ježíše Krista až po smrt sv. Pavla a výňatky z jeho listů srozumitelným ale přesto důstojným způsobem.