Bratrstvo. - Flanagan, John, 1944- (Fantasy (Egmont), 2020)
Další z knih o bratrstvu Volavek, v němž se mladí bojovníci utkají s nemilosrdnými Temudžaji. Skandie, vlast bratrstva Volavek, je v ohrožení. Temudžajové, nelítostní válečníci z východních stepí, se nikdy nevzdali plánů na její ovládnutí a nyní jsou zpět. Hal a jeho posádka budou muset zdolat zrádnou ledovou řeku a vodopády, aby se pokusili je zastavit. Nakladatelská anotace. Kráceno.