Slavné povídky = The famous stories - Harris, Sabrina D., 1975- (Dvojjazyčná kniha pro mírně pokročilé (Edika), 2020)
Anglicko-české vydání pěti klasických hororových povídek amerického klasika, převyprávěných do zjednodušeného jazyka a doplněných odkazem na MP3 nahrávku. Pro mírně pokročilé angličtináře. Pětice z nejslavnějších povídek E.A. Poea, které se staly součástí klasického fondu nejen hororové literatury, je tu převyprávěna do jednoduchého jazyka, přístupného mírně pokročilým studentům angličtiny, a opatřena zrcadlovým českým překladem. Knihu dále doplňují vysvětlivky, doslov s několika zajímavostmi o E.A. Poeovi a odkaz na MP3 nahrávku anglického textu v podání rodilé mluvčí.