Tajemství sídla Craven Manor - Coates, Darcy (Fobos, 2019)
Román popisuje osud hrdiny, jenž se stal zaměstnancem u muže, který nebyl ani živý ani mrtvý. Daniel je mladý muž živořící na hranici chudoby, který nemůže najít stálou práci, jež by ho dokázala pozvednout z pomyslného dna společnosti. Jednoho dne obdrží podivnou pracovní nabídku, ve které je mu nabízen stálý plat a ubytování. Jeho pracovní náplní má být péče o zahradu a starobylou kryptu v osamoceném sídle Craven Manor. Ještě podivnější než sídlo samotné jsou pokyny, které společně s nabídkou obdržel a Daniel se sám přesvědčí, že některé pokyny je třeba dodržovat. Jinak by se mohlo stát, že si například bude v noci hrát s duchem na schovávanou nebo odolávat zlu, které může vše zahubit. Dokáže Daniel pracovat a žít v takovýchto pracovních podmínkách?