Milostné dopisy slavných mužů - Havlíčková, Zuzana (Knihy Omega, 2016)
Milostné dopisy a básně mužů, kteří se výrazně zapsali do světových dějin (Napoleon Bonaparte, Winston Churchill, Mark Twain, Voltaire nebo Wolfgang Amadeus Mozart).