Černá čarodějka - Forest, Laurie (King Cool, 2019)
Fantasy příběh o dospívání ve světě plném podivuhodných bytostí, předsudků a prvních lásek. Elloren Gardnerová je vnučkou slavné čarodějky, ale zdá se, že nepodědila její ohromné schopnosti. Přesto si někdo vzal do hlavy, že by mohla být Černou čarodějkou z proroctví, a tak má nepřátele, ještě než vůbec dorazí na verpaciánskou univerzitu. Další nepřátele jí zajistí přání ambiciózní tetičky, aby se ucházela o toho správného mladíka; a ještě spoustu dalších její nevybíravé chování vůči spolužákům jiných ras. Brzy se ale naučí, že nic není tak jednoduché, jak si myslela, a že přátele najde na nečekaných místech. Poutavý román určený především mládeži.