Spolu to zvládneme - Varáčková, Miroslava, 1981- (CooBoo, 2020)
Teenagerka Timea prožívá komplikované období dospívání se všemi jeho obvyklými nástrahami. Touží po svobodě, ale v rozletu jí brání její přísní rodiče. Dozor rodičů nehodlá dospívající Timi akceptovat. Chce už žít po svém se svými kamarády a milovanou hudbou. Tak se zamotává do sítě polopravd a věčných útěků. Na výletě do Berlína se nečekaně dozvídá informace, které jí přivedou k pochopení starostí rodičů a otevřou jí tvrdě oči do života.