(Ne)ohrožené vztahy - Kočendová, Jana (Jana Kočendová, 2020)
Máte krizi ve vztahu, na pracovišti, v rodině? Chtěli byste zajít do poradny, ale nemáte čas nebo proti ní máte výhrady? Tento e-book vám nenásilnou formou pomůže vypořádat se s problémy, které vás trápí a pomůže vám si uvědomit i problémy, o kterých možná ani sami nevíte! Společně nahlédneme pod povrch věcí ve vztahu, který nás ničí a ubližuje nám a společně vás navedeme ke změně k lepšímu. Přečtení této knihy je základem pro pochopení problému a použití jejích praktických rad je pilířem pro spokojenější život. Nebojte se být sami sebou. Vaše štěstí je konečně ve vašich rukou.