Dobrodruhům - Ramba, Tereza, 1989- (BizBooks, 2020)
Autorka, herečka a cestovatelka, za dva roky navštívila dvacet zemí a rozepsala se o jejich známých i nečekaných podobách. Své zážitky kombinuje s autentickými fotografiemi a ilustracemi. Nakladatelská anotace. Kráceno.