Kdo chytá v síti - Pecháčková, Marika, 1980- (BizBooks, 2020)
Rozhovory věnované aktuálnímu problému zneužívání dětí. Kniha obsahuje rozhovory s dívkami, které hrály v dokumentu o sexuálním zneužívání dětí na internetu, s predátory, s psychiatry, psychology nebo pedagogy. Najdeme zde rovněž záznamy skypového rozhovoru z dokumentárního filmu nebo rozhovor s bývalým skautským vedoucím, který se dopouštěl zneužívání chlapců.