Hokej : anatomie - Terry, Michael A. (CPress, 2020)
Tato kniha je průvodcem pro hráče, trenéry, sportovní fyzioterapeuty, ale i hokejové amatéry a nadšence. Naleznete zde 96 nejúčinnějších cviků popsaných krok za krokem a doplněných barevnými anatomickými obrázky, se zvýrazněním zapojených svalů a k nim 68 variant. Kniha vás navíc přenese na led a do akce - cviky jsou doplněny další kresbou, která ukazuje jejich přínos ve hře - postavením, pozicí hokejisty nebo konkrétní akce na ledě, rovněž se zvýrazněnými svaly. Nakladatelská anotace. Kráceno.