Zpráva o nezdaru - Walló, Olga (Viking, 2020)
Tohle je knížka o hercích, o divadle a o životě. Život je tragická záležitost, jeden každý končí špatně.  Obvykle chodíme z maléru do maléru. Divadlo je věc stejně zábavná jako závažná. Herci ho hrají rádi.  Snad se kniha bude líbit i čtenáři.