52 keramických projektů s Golemem pro děti - Redakce časopisu Golem (CPress, 2020)
Hravá kniha, určená především pro děti a pedagogy výtvarné výchovy, je výběrem 52 nejlepších keramických projektů z oblíbeného českého výtvarného časopisu Golem. Obsažené nápady jsou rozděleny na 4 tematické celky dle ročních období a k jejich tvorbě není třeba hrnčířského kruhu. Malí čtenáři se seznámí s různými technikami zpracování keramické hlíny i s oblíbenými technikami dekorování a vyzkouší si také kombinace hlíny se sklem, mozaikou nebo přírodními materiály. Nakladatelská anotace.