Horečka - Abbott, Megan E., 1971- (Jota, 2020)
Román popisuje prostředí maloměstské střední školy a život dnešních teenagerů, který je zdánlivě v pořádku do té doby, než školu a město zachvátí panika z nebezpečné epidemie. Deenie Nashová je pilná studentka s pevně semknutou rodinou: bratrem Elim, který je hvězdou školního hokejového týmu, a otcem, oblíbeným učitelem. Když ale Deeniina nejlepší kamarádka dostane ve třídě děsivý a nevyjasněný záchvat, zdánlivá stabilita Nashových se změní v chaos. Zatímco se školou šíří zvěsti o nebezpečné epidemii a obyvateli zmítá davové šílenství, vyplouvají na světlo dlouho skrývaná tajemství, která hrozí zničit přátelství, rodiny i křehký pocit bezpečí, v němž město dosud žilo. Nakladatelská anotace.