Odse*te se : vypadněte ze své hlavy a začněte žít - Bishop, Gary John (Via, 2019)
Kniha vybízí k hluboké vnitřní proměně a probuzení "Já" z letargie, rezignace a pocitu bezvýchodnosti při každodenních strastech a utrpeních. Autor v této souvislosti motivuje k akci, činu, které nahradí pouhé myšlenky o něčem či o druhých.