Jak šly pastelky za sluníčkem - Onderová, Zuzana, 1960- (Fragment, 2020)
Pohádkové příběhy o pěti pastelkách, hádajících se o to, která z nich je nejkrásnější. Malý Kája zapomněl přes víkend v lavici celý penál. Pastelky se začaly brzy nudit, a tak vyskákaly ven a začaly se hádat, kterou z nich má Kája nejraději. A protože se nemohly dohodnout, vydaly se za sluníčkem, aby rozhodlo, která z nich je nejhezčí.