Veselé obrázky s říkankami - Landová, Zdeňka (E-knihy jedou, 2020)
Pod každou hezkou, milou, vtipnou a veselou ilustrací JANIČKY WOLLENHEITOVÉ (10 let) je hravá, rytmická říkanka nejen o zvířátkách a vílách. Říkanky mají potenciál klást zvídavé otázky. Knížka zaujme i rodiče. Vydrýsek je stále hravý,plavat v řece ho moc baví,ze své nory pod vrbamipotápí se za rybami.