Krajinou prvních Přemyslovců : s českými knížaty ze Stadic do Prahy - Dvořák, Otomar, 1951- (Skrytá krása naší země, 2020)
Bájné i pravdivé historické příběhy a zajímavé postřehy o místech a památkách - známých i neznámých, která jsou spojena s prvními Přemyslovci a mají svá tajemství, jedinečnost či skrytou krásu. Text je obohacen fotografiemi.