Bytosti přírody : setkání s přáteli člověka - Ruis, Margot (Václav Kazda, 2019)
Autorka popisuje svoje setkání s elfy, dévy stromů a vodními žínkami. V knize poukazuje na cestu, jak se naučit vnímat tyto přírodní bytosti a obohatit tak svůj život o nové zážitky.