Kód života : jak z nás DNA dělá to, kým jsme - Plomin, Robert, 1948- (Pod povrchem, 2020)
Publikace vysvětluje zákony behaviorální genetiky i společenský dopad výsledků tohoto výzkumu. Převratné genetické objevy zásadně mění náš pohled na to, co jsme vlastně schopni na lidském charakteru a svých schopnostech změnit.