Velikonoce : historie, zvyky, tradice - Pitrová, Pavlína (Fragment, 2020)
Historie velikonočních svátků, lidové zvyky, kuchařské recepty, tradice svátků v Evropě, téma Velikonoc v české literární tvorbě, říkadla.