Rozhovory na hraně zítřka - Folta, Adam, 1991- (65. pole, 2019)
Rozhovory s významnými osobnostmi z našeho veřejného života. Knihu tvoří rozhovory s psychiatrem Cyrilem Höschlem, ekonomem Tomášem Sedláčkem, matematikem Karlem Janečkem, filozofem Stanislavem Komárkem, politikem a spisovatelem Michaelem Žantovským nebo s historikem Václavem Markem. Můžeme se tak blíže seznámit s jejich názory na současné sociální, politické i hospodářské problémy, které trápí nejen Českou republiku, ale i mnoho jiných západních zemí (křehkost nynějšího ekonomického systému, velká moc médií, terorismus, mocenské ambice Ruska atd).