Dvakrát dole, jednou nahoře - Mlynářová, Marcela, 1948- (Euromedia Group, 2020)
Oblíbená autorka řady populárních knih přichází s novými příběhy ze svého života. Autorka opět vypráví o svých pozoruhodných příhodách, o dobrodružných cestách po naší domovině i cizích krajích, o životních vrcholech, pádech a zvratech. Potvrzuje, že není podstatný věk, ale přístup k životu, a navzdory všem ranám osudu je třeba vždy hledat to dobré a nikdy se nevzdávat. Nakladatelská anotace. Kráceno.