Proč mají ženy za socialismu lepší sex : a další argumenty pro ekonomickou nezávislost - Ghodsee, Kristen Rogheh, 1970- (Host, 2020)
Autorka v provokativní studii analyzuje, jaké dopady má kapitalismus na soukromí, kariéru i sebevědomí žen a kudy by se mohl v budoucnu ubírat.