V temnotách - Stručovský, Martin, 1989- (Detektivka (Motto), 2020)
Třetí detektivní příběh s hlavním hrdinou, detektivem Matějem Mlynářem. Pátrání po ztracené dceři se prolíná s odkrýváním vlastních rodinných tajemství. Soukromého vyšetřovatele osloví neznámá žena, která ztratila kontakt se svou čerstvě dospělou dcerou. Lucie se odstěhovala do Hradce Králové kvůli studiu vysoké školy, matka ji ale po pár měsících nemůže najít, a tak se obrátí na Matěje Mlynáře. Matěj ale momentálně rozplétá své osobní rodinné drama. Coby dospělý muž a otec dospívající dcery se dozvídá rodinná tajemství, která mu změní život.