Vezměte život do svých rukou : life management pro každý den - Urban, Jan, 1953- (Management Press, 2020)
Kniha a příručka z oblasti life managementu a osobního rozvoje. Praktické rady autora, které vycházejí z reálných příběhů jeho klientů (přehodnocení svých zvyklostí, využití svého potenciálu, mezilidské vztahy, selfmanagament).