Život v kleci - Barták, Daniel, 1973- (XYZ, 2020)
Publikace představuje historii bojového sportu MMA. Obrovský boom, který v posledních letech zažívá bojový sport známý pod zkratkou MMA, za mnohé vděčí lidem, kteří kdysi stáli u jeho prvopočátků. Jedním z nich je bezesporu Daniel Barták. Ve spolupráci s novinářem Liborem Kalousem se rozhodl zmapovat historii MMA tak, jak je u zkušených zápasníků zvykem - natvrdo a nelítostně. Nakladatelská anotace.