Po práci je pořád legrace : lexikon lidové tvořivosti z dob budování kapitalismu - Nejedlý, Jan, 1971- (BizBooks, 2020)
Pokračování úspěšné trilogie lidské tvořivosti z dob budování kapitalismu. Přehled historie, v níž minulost ožívá skrze vtipy a žerty.