Malá Rudá - Lachendro, Josef (E-knihy jedou, 2020)
Malá Rudá ztratila paměť a je zavřená v laboratoři, kde na ní dělají bolestivé pokusy. Když se jí konečně podaří utéct, ocitne se ve světě andělů a kouzel, v němž právě probíhá urputná bitva mezi dobrem a zlem. A jak brzy zjistí, ona sama v něm má nezastupitelnou roli.