Zábavné čtení (nejen) pro dyslektiky - Jirušková, Miluše (Edika, 2018)
Metodická příručka pro rodiče a speciální pedagogy, je určená dětem od sedmi let, kteří mají problémy se čtením a vnímáním obsahu čteného textu.