Kritické myšlení : dovednost (nejen) pro 21. století - Gazda, Jan (Nakladatelství P3K, 2019)
Publikace je věnována kritickému myšlení a kognitivním zkreslením. Proto se kniha zaměřuje na to, jak kritické myšlení rozvíjet u sebe a ostatních, jak rozpoznávat klamy ve vnímání a v úsudku, a představuje široké spektrum kognitivních zkreslení, které nám v řadě případů brání metody kritického myšlení účinně používat. Nakladatelská anotace. Kráceno.